Hrvatski proizvođač ženske modne konfekcije...

Modna kuća "TWINS"

Mjesto gdje se tradicija susreće s modnim trendom

U suvremenom i tehnološki opremljenom proizvodnom prostoru nastaju kreacije finije izrade za modno osvještene i zrelije žene koje žele odjeću u kojoj se zaista mogu osjećati i opušteno i ugodno na svom radnom mjestu ili u svoje slobodno vrijeme. Modna marka i brand "TWINS" rezultat je spoja tradicije (iskustva) i novih trendova u svijetu mode. Naše kolekcije odlikuju se iznimnom kvalitetom te su izrađene sa posebnom pažnjom koju smo kao hrvatski proizvođač uložili u finalni hrvatski proizvod. Osim ženske odjeće proizvodimo i liniju odjeće LEGGIERO za modernog mladog muškarca; košulje, kapute, jakne i hlače.

Na približno 500m2prostora nalazi se krojilnica, proizvodni pogon šivaone, veleprodaja i uredi uprave tvrtke. U svom 34 godišnjem poslovnom iskustvu od 1985. godine konstantno ulažemo u kvalitetu proizvodnog procesa kako bi zadovoljili potrebe tržišta.

Sve naše odjevne predmete za modernu i zrelu ženu distribuiramo prema renomiranim prodavačima širom naše države i dijelom u inozemstvo.

Za sva eventualna pitanja vezana za poslovnu suradnju obratite nam se na naznačene kontakte ili pošaljite upit putem kontakt obrasca.

Popis prodajnih mjesta Pošalji upit
34 godine tradicije
HR hrvatski proizvod
MODNA KUĆA TWINS mjesto gdje se tradicija susreće s modnim trendom